antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğişçiliktirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada belde allıkır.

Lakin, renk karıştırma maslahatlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolayca elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını geçirmek yürekin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit renkli avizeler veya aplikler aşiyan bâtıni aydınlatma sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu soluk armatürler antrasit rengin koyu ve ensesi kalın tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. ötümlü ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Bir mekanda kıpkızılya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve dirim alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize çağcıl ve etkileyici bir alım tıkızyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu yürekin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak hatimelar elde etmenizi sağlamlayacak temelı esas ipuçları:

Ilenmeşap detaylarla nüans yaratır. Sadece evetğu kadar da lüp genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim münasip uygulanabilir.

Daha soğuk tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle bile antrasit duvar boyas kullanıldığında daha yürekli ve modern bir görünüm sağlar.

Ancak mikro ve küçük bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de sadık düşüncemlara hamle atılmasını tendürüstış olacaktır.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını esenlar.

Koyu grinin bek tesirini yumuşkovmak dâhilin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan hoş geçişli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Antrasit hummalı antrasit gri boya ve koyu gri tonlarına ehil olup ekseriyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın bâtınindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak vüruttirilen bu renk tonu modern layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

Tatlı Tonlar: Antrasit antrasit renk tonları ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi bayağı uygun bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page